Monday, July 15, 2013

Οίκτος…..

Από την Χριστιάνα.
Απόλυτη ξεφτίλα. Τρισάθλια παρακμή. Απερίσκεπτο τσουβάλιασμα, άκρατος κανιβαλισμός, ολοκληρωτικός μηδενισμός, αξιολύπητος ωχαδελφισμός.
ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ.
Αυτοί που κυβερνάτε, αυτοί που κυβερνιέστε, αυτοί που σχολιάζετε και αυτοί που νομίζετε ότι θα σωθείτε γιατί είστε ασφαλείς…..
Έλληνες….
Ένα Έθνος, που ποτέ του δεν είχε το Κράτος που του άξιζε. Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ;;;;;;;;;;;;;;;;
Φάγατε σχεδόν 200 χρόνια με την ψευδαίσθηση ενός κράτους που νομίζατε ότι είχατε. Οι πιο εύποροι, πιο τυχεροί, πιο δειλοί(:) , πιο οξυδερκείς, την κάνατε ανέκαθεν για την έξω και μετονομαζόσασταν αυτομάτως σε Φιλέλληνες ( πόσο ρομαντικό….).
Οι υπόλοιποι, μένατε εδώ και ή φυτοζωούσατε, ή βολευόσασταν αναλόγως με την άρχουσα τάξη. ΠΑΝΤΑ.
Τα τελευταία χρόνια γίνατε θιασώτες ενός παγκόσμιου παραλογισμού, ενός παρανοικού πειράματος, που σας ισοπέδωσε.
Ένα εβραιοτραφές, γλοιώδες λαμόγιο, ( ΓΑΠ) , ακολουθούμενο από στρατιές προθύμων και ορδές ανικάνων, σας άλλαξε τα ΠΑΝΤΑ.
Η κατάρρευση ήταν ραγδαία. Ξεκίνησε από τον ιδιωτικό τομέα, προχώρησε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εισέβαλε στους οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς, εν πάσει περιπτώσει, ξερίζωσε ΟΛΕΣ τις σταθερές της ελληνικής κοινωνίας. Και τώρα πέρασε και στον δημόσιο τομέα. Και ξύπνησε το πόπολο. Καλώς το. ( Δεν είναι ειρωνεία…. Ούτε καν πίκρα πια. Και το εννοώ. )
Το απόλυτο μπάχαλο ξεκίνησε και δεν θα έχει καλό φινάλε. ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ. Αίμα γενναίων, αίμα ηλιθίων, αίμα βολεμένων, αίμα στρατευμένων, αίμα παιδιών….ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ. ΕΡ-ΧΕ-ΤΑΙ.
Και όσο εσείς, εξακολουθείτε να διχάζεστε, να διαλύετε το κουνουπάκι, να κάνετε περισπούδαστα σχόλια, να νομίζετε ότι είστε ΚΑΠΟΙΟΙ, ότι κατέχετε το ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΝ, το Τέρας θα εξεκολουθεί να δουλεύει εναντίον σας, να σας πριονίζει το κλαδί και να σας πίνει το αίμα που απέμεινε.
Συνεχίστε αμέριμνοι, όσο έχετε ΔΕΗ για να βλέπετε την Τρέμη, και αρτιμελή καναπέ ( ο δικός μου έσπασε και τον πέταξα) , να παθιάζεστε, να συγκρίνετε την αριστερά με την δεξιά, τον σαμαρά με τον βενιζέλο, τον κουβέλη με τον τσίπρα και τον μιχαλολιάκο με την παπαρήγα.
Συνεχίστε να ζείτε το όνειρο του ξερόλα ελληναρά, που μπορεί να ΜΗΝ έχει να φάει, αλλά έχει
ΑΠΟΨΗ.
ΑΝΤΕ ΝΤΕ!!! ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ!!!!
Συνεχίστε να σκοτώνεστε στα πληκτρολόγια, να προσβάλετε και να δέχεστε προσβολές, λες και ΟΛΑ τα υπόλοιπα τα έχετε λύσει.
Συνεχίστε να χαραμίζετε την τελευταία ικμάδα της ενέργειάς σας, βάλλοντας εναντίον συνέλληνα.
Αναρωτιέμαι: Είστε ικανοί και για κάτι περισσότερο, ή μέχρι εκεί φτάνει το DNA σας;
ΕΙΣΤΕ;
- Όσοι φίλοι με γνωρίζουν από παλιά, ξέρουν πόσο πάλεψα -έστω από το πληκτρολόγιο, και όχι μόνον- να ξυπνήσω συνειδήσεις. Οι υπόλοιποι, newcomers, λόγω καταστάσεως, θα ξεσπαθώσουν. Δικαίωμά τους.
Δεν θα απαντήσω. Είναι συνειδητά αυτό, το κύκνειο άσμα μου στο διαδίκτυο, γιατί δεν με χωρά πια ο τόπος. Δεν αντέχω άλλο την φθορά.
- Θα αναρωτιέστε γιατί χρησιμοποιώ το δεύτερο πληθυντικό και όχι το πρώτο. Είστε Έλληνες λέω, ενώ είμαι και εγώ Ελληνίδα και είναι ΤΙΜΗ μου αυτό.
Όμως, ΑΡ-ΝΟΥ-ΜΑΙ να είμαι πλέον Ελληνίδα πολίτης. Να ανήκω σε αυτό το Κράτος. Είμαι Ελληνίδα με τα μπούνια από παππούδες Μικρασιάτες και αυτήν την ξεφτίλα, δεν την ανέχομαι πια. ΑΛΛΟ τι γράφει η ταυτότητα και ΑΛΛΟ τι λέει η καρδιά. Και η δική μου η ταυτότητα και ΚΥΡΙΩΣ των παιδιών μου, δεν θα εξευτελιστεί άλλο. ΟΧΙ σε αυτό το μπουρδ@λο που κάποιοι έφτιαξαν και ΆΠΕΙΡΟΙ συντηρούν.
Αντίο και καλή τύχη σε όλους σας.
Source

No comments:

Post a Comment