Tuesday, August 7, 2012

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ


Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές,
Μετά από τη μεγάλη επιθυμία πολλών μελών μας, όπως θα έχετε αντιληφθεί η κύρια ιστοσελίδα ( Site ) του ΕΠΑΜ έχει μία νέα μορφή, που διαμορφώθηκε συλλογικά τόσο από την επιτροπή ηλεκτρονικής επικοινωνίας και διαδικτύου του ΕΠΑΜ, όσο και από τις  προτάσεις  και τις παρατηρήσεις  των ιδίων των μελών μας.
Από εκεί και ύστερα η ιστοσελίδα μας για να μπορέσει να είναι λειτουργική, ενδιαφέρουσα, επίκαιρη, ευχάριστη κλπ, χρειάζεται την καθημερινή της συντήρηση από πλευράς ροής γεγονότων και πληροφοριών, ώστε να αποτελεί  την κύρια μορφή της ουσιαστικής και πλήρους  ενημέρωσης όλων μας.
Για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το παραπάνω επιθυμητό επίπεδο στην ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ, πρέπει να συμβάλουμε στην κατεύθυνση αυτή όλοι μας ή τουλάχιστον όσοι μπορούν, τροφοδοτώντας την με επώνυμα προσωπικά μας άρθρα, κείμενα, σκέψεις, πληροφορίες, εκδηλώσεις, δράσεις, τοπικά γεγονότα κλπ.
Όπως όλες και όλοι αντιλαμβάνεστε, αυτό  δεν είναι μία δουλειά που μπορεί να τη  φέρουν σε πέρας μόνο τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, όπως δηλαδή  συμβαίνει μέχρι σήμερα και όλοι οι άλλοι να έχουν μόνο απαιτήσεις για την ιστοσελίδα.
Όπως συλλογικά στήθηκε η νέα ιστοσελίδα μας,  πιστεύουμε ότι  έτσι συλλογικά θα πρέπει και να συντηρείται, άσχετα αν την ευθύνη για τις αναρτήσεις, τις προτεραιότητες των θεμάτων και άλλα ουσιαστικά  και τεχνικά ζητήματα, θα έχει συγκεκριμένη ομάδα που θα είναι  εξουσιοδοτημένη από τα όργανα του Μετώπου για το σκοπό αυτό.
Κατόπιν όλων των παραπάνω, παρακαλούμε τα μέλη όλων των πυρήνων του ΕΠΑΜ, να αγκαλιάσουν την πρόταση αυτή, όπως ακριβώς έχουν αγκαλιάσει και άλλες προσπάθειες του Μετώπου, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να προάγουμε την μεταξύ μας επικοινωνία, αλλά και την προσέλκυση χρηστών του διαδικτύου, μέσα από τη σωστή, ολοκληρωμένη και κυρίως έγκυρη πληροφόρηση, που μπορεί να παρέχει η ιστοσελίδα μας.
Όσοι λοιπόν επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν στην παραπάνω κατεύθυνση, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή, αποστέλλοντας σχετικό mail στην επιτροπή επικοινωνίας και διαδικτύουepamicc@gmail.com δηλώνοντας  το ονοματεπώνυμό τους και τον πυρήνα στον οποίο ανήκουν, κοινοποιώντας το μήνυμά τους αυτό και στην Κεντρική Γραμματείαinfo@epam-hellas.gr ώστε πολύ γρήγορα να δημιουργηθεί  η πρώτη λίστα συνεργατών της ιστοσελίδας του ΕΠΑΜ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Δημήτρης Κυπριώτης
Α΄ Συντονιστής της ΠΓ του ΕΠΑΜ

No comments:

Post a Comment