Friday, June 14, 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΤΟ ΕΠΑΜ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΑ

 Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
 
Πριν από όλα θέλουμε να συγχαρούμε τους συναγωνιστές μας στην Αττική για την ετοιμότητα που έδειξαν στο αιφνίδιο και αντιδημοκρατικό κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης. Από τη πρώτη στιγμή βρέθηκαν στις επάλξεις του αγώνα με τις σημαίες και τα πανό μας να είναι σε πρώτο πλάνο, τη τελευταία ημέρα μετάδοσης του προγράμματος από τη τηλεόραση αλλά και τις επόμενες μέρες ,από όπου μπορούσαμε να έχουμε εικόνα.  Αποτέλεσμα να δεχθούμε πολύ θετικά σχόλια από γνωστούς και φίλους και εδώ στη περιφέρεια για την άμεση κινητοποίηση που έδειξαν.
Από τη πλευρά μας εμείς στο πυρήνα Ηρακλείου βρεθήκαμε από τη πρώτη στιγμή στα γραφεία της ΕΡΑ Ηρακλείου. Εχθές το μεσημέρι 12/6/2013 και ενώ οι δημοσιογράφοι ήταν  στον αέρα η συχνότητα έπεσε και η ΕΡΑ Ηρακλείου εξέπεμπε μόνο σε μια μικρή περιοχή νότια της Κρήτης.
Μετά από κινητοποίηση των συναγωνιστών μας και σε συννενόηση με τους εργαζόμενους της ΕΡΑ,  ο server του ιντερνετικού ραδιοφώνου του πυρήνα ΕΠΑΜ Ηρακλείου e-Φωνή μεταφέρθηκε στην ΕΡΑ  από όπου βγάζει στο ίντερνετ το πρόγραμμα, ώστε να μπορέσει ο ραδιοφωνικός σταθμός των σπουδαστών του ΤΕΙ Ηρακλείου studio FM 105,4 να πάρει τον ήχο της ΕΡΑ και να τον βγάλει στα FM και στο ίντερνετ. http://fm1.teicrete.gr/
Δεδομένου ότι τη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπήρχε άλλη λύση για να συνεχίσει να εκπέμπει η ΕΡΑ  ο server του ΕΠΑΜ αποδείχθηκε σωτήριος. Έτσι κατά μία έννοια μπορούμε να πούμε πως αν η ΕΡΑ εξακολουθεί να εκπέμπει στα FM το οφείλει στο ΕΠΑΜ.
Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την Ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση, συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε την ελευθερία, συνεχίζουμε να διεκδικούμε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον αγώνα.


                             Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                              
        Πυρήνας  Ηρακλείου

No comments:

Post a Comment