Saturday, September 22, 2012

Γονατίζουν την Ελλάδα για τους τραπεζίτες. Εξαθλιώνουν τον λαό για να διατηρήσουν το σάπιο σύστημα διαπλοκής.

20120922-122707.jpgΗ Ν∆ έδωσε 28 δισ. (με όρους όμως που τώρα αρνούνται να αποπληρώσουν!!) Το ΠΑΣΟΚ αντιδρούσε. Μετά έγινε κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ έδωσε 140 δισ. ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ. Τώρα πια… δεν αντιδρά κανένας. Ούτε καν τους αριθμούς δε μας λένε. Μόνο κατασκευάζουν ενόχους για να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία από την αλήθεια και την ουσία του προβλήματος. Έτσι εξηγούνται και τα αξέχαστα δείπνα των τραπεζιτών με τον ΓΑΠ πριν τις εκλογές του 2009.
Το 2009 (τη χρονιά που αποφασίστηκε η ένταξή µας στο µηχανισµό στήριξης) όλο το χρέος της χώρας ήταν 290 δισ. ευρώ).
Από το 2008 και µέχρι σήµερα έχουµε δώσει 208 δισ. στις τράπεζες. Πάνω από τα 2/3
ολόκληρου του δηµοσίου χρέους της χώρας. Πρόκειται για ειδικά οµόλογα του ελληνικού δηµοσίου που τα παίρνουν οι τράπεζες και δίνοντας αυτά ως εγγυήσεις στην ΕΚΤ παίρνουν ρευστό. Αρα
ποιος είναι ο τελικός οφειλέτης όλων αυτών; Ποιος τα χρωστάει ΚΑΙ αυτά; Και πάλι το ελληνικό δηµόσιο. Στην υγειά µας (των κορόιδων).
Γιατί µας έχουν περάσει στο κεφάλι και το µυαλό µας ότι… θα πρέπει πάση θυσία πρώτα να ευηµερούν οι τράπεζες και µετά η κοινωνία. Γιατί ζούµε στη χούντα των media που κανείς δεν τολµά να πει την αλήθεια. Ούτε καν τους αριθµούς δεν µας λένε. Μόνο κατασκευάζουν ενόχους… πότε τους καλλιτέχνες που φοροδιαφεύγουν (και αν δεν φοροδιαφεύγουν, το παρουσιάζουµε έτσι), πότε τους εστιάτορες των νησιών.

(Ενδιαφέρον αφιέρωμα έχει το αυριανό “Χωνί”).

No comments:

Post a Comment